Schermafbeelding 2016-10-17 om 11.13.04

Buitenschoolse opvang en peutereducatie VVE op de scholen van SKOLO

SKOLO is in 2016 een partnerschap aangegaan met Kinderopvang Losser van eigenaar Louise Groener uit Losser. Zij heeft al een BSO-locatie aan het Keizerskroon in basisschool De Saller en een BSO in basisschool De Martinus. Het is gebleken dat de belangstelling zo groot is dat uitbreiding gewenst is. Met ingang van dit schooljaar wordt op de twee locaties aan het Keizerskroon (De Martinus en De Saller) ook gestart met voorschoolse opvang (VSO). De naam van de basisgroep De Martinus wordt: Sietse. Op de locaties aan het Keizerskroon werken de BSO-basisgroepen Hielke en Sietse nauw samen.

Met ingang van 1 oktober 2016 is Louise Groener tevens gestart met een BSO op basisschool Veldzijde aan de Ericahof in Losser, genaamd Biels Holgerson.

Door Kinderopvang Losser  wordt peutereducatie/VVE voor 2-4 jarigen bij basisschool De Wegwijzer  aangeboden. Alle ouders uit Losser kunnen van het aanbod peutereducatie en VVE in deze nieuwe locatie, genaamd Calimero gebruik maken totdat het kind 4 jaar is. Daarna kunnen de ouders een eigen keuze maken voor een basisschool in Losser.

Onze basisschool Pax Christi in Overdinkel heeft al meerdere jaren een volledig ingericht kindcentrum bij de school. Kinderen van 0-12 jaar kunnen daar worden opgevangen voor kinderopvang, VSO, BSO, peuteropvang en VVE. Deze locatie heet Ocarina en wordt beheerd door onze vertrouwde partner Kinderopvang Humanitas SKE Enschede. De kinderen worden opgevangen in een nieuw en modern gebouw dat bij de school is aangebouwd.

Direct naast het gebouw van basisschool De Verrekijker is een BSO-locatie van Kinderopvang Columbus Junior gevestigd. De samenwerking tussen De Verrekijker en Columbus Junior in het belang van de kinderen is in ontwikkeling.

Overzicht van het aanbod van 4 scholen van SKOLO met de vaste partners Kinderopvang Humanitas SKE en Kinderopvang Losser. Voor BSO bij De Verrekijker verwijzen wij naar de Losserse aanbieders. Het staat u natuurlijk altijd vrij om uw eigen keuze voor kinderopvang in Losser of Overdinkel te maken.

** De nieuwe website van Kinderopvang Losser Louise Groener is in ontwerp en in de komende weken gereed. Voor een voorlopige indruk kunt u kijken op haar bestaande websites www.ukenpukminicreche.nl of www.bso-saller.nl

 

Scholen   Organisatie Contactgegevens
De Martinus

 

Locatie: SIETSE

VSO BSO Kinderopvang Losser

www.kinderopvang-losser.nl

T. 06.20746545

Veldzijde

 

Locatie: NIELS HOLGERSSON

BSO Kinderopvang Losser

www.kinderopvang-losser.nl

T. 06.20746545

De Wegwijzer Locatie: CALIMERO

Peutereducatie VVE van Kinderopvang Losser

www.kinderopvang-losser.nl

T. 06.20746545

De Verrekijker Externe BSO nabij schoolgebouw
Pax Christi Locatie: OCARINA

Kinderopvang 0-12 jaar VSO BSO peutereducatie VVE van Kinderopvang Humanitas SKE

www.skekinderopvang.nl

T. 053.4800020

Schermafbeelding 2016-10-17 om 11.12.56